Gratis Spel

Skridskoåkning med Bratz

Bratz spel

Skridskoåkning med Bratz

Skridskoåkning med Bratz Betyg: 5/10

Skridskoåkning med Bratz spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Redo att åka skridskor som en stjärna? Välj din musik, skapa din rutin och bli nästa mästare skridskoåkning Bratz! Välj din musik, för att göra ett bra resultat, du behöver en stor musik, klicka på Bratz musik du vill åka och tryck fortsätt. Skapa din rutin, klicka på framåt-och bakåt-knapparna och se de övningar som du kan välja. När du väljer den kombination du gillar bäst, dra och släpp i varje rutorna tomma, och inkluderar all motion och gå till nästa skärm kan du se hela året i tävlingen, innan domarna poäng du. Lycka till!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 37128 gånger online. Klassificering 473 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 3518 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 37128 gånger
Skridskoåkning med Bratz

Bratz är en samling av dockor som är mycket känd bland flickor, har ett antal värden som mode och sport. I det här spelet har vi en Bratz docka är en åkare och du är hans tränare. En docka idrottsman som praktiserar skridskoåkning, att alla Bratz Ungefär som sport och göra mycket bra. Nu kan du spela med det och har tävling domare ger full poäng. Markera varje övningarna gör i tävlingen och gör att åtgärder är publiken favorit och domare.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skridskoåkning med Bratz för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Skridskoåkning med Bratz. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skridskoåkning med Bratz och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Skridskoåkning med Bratz är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skridskoåkning med Bratz som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skridskoåkning med Bratz
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158198
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45558
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39556
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.