Gratis Spel

Hur man klär Bratz?

Bratz spel

Hur man klär Bratz?

Hur man klär Bratz? Betyg: 5/10

Hur man klär Bratz? spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du vet hur man klär Bratz? Om du gillar dessa roliga dockor du känner igen din garderob direkt. Så vi föreslår ett spel där du måste komma ihåg att bära en Bratz och när du kommer till ditt sovrum för att hitta alla de tillbehör och de kläder han hade på sig. Tecknen i Bratz är mode ikoner som har gjort sin image och klädstil berömda och imiterade av alla tjejer. Om du älskar mode måste du ha ett bra minne för att komma ihåg de kläder som bärs av någon med något att se, så för att se om du hittar alla kostymer.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 22030 gånger online. Klassificering 854 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1386 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 22030 gånger
Hur man klär Bratz?

Bratz dockor är Yasmin, Jade, Cloe, Sasha, Burdine, Kirstee, Kaycee, Cameron, Dylan, Eitan, Dana och Fianna. De är symboler för mode, klädd i en kostym mycket ungdomlig och informell egna som har kopierats av miljontals kvinnor över hela världen. I det här spelet måste du komma ihåg alla delar av dräkten av en av Bratz du väljer, kommer du att se henne med kläderna på och när alla dina kläder distribueras av ditt sovrum, du måste hitta dem alla och sätta tillbaka dem och sedan se om du du har gjort är densamma som ledde till början. Har du ett bra minne för kläder? Välj från ditt sovrum alla plagg att slå med de rätta.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Hur man klär Bratz? för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Hur man klär Bratz?. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Hur man klär Bratz? och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Hur man klär Bratz? är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Hur man klär Bratz? som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Hur man klär Bratz?
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158211
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45566
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39564
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.