Gratis Spel

Rikta Juvelerna

Bratz spel

Rikta Juvelerna

Rikta Juvelerna Betyg: 6/10

Rikta Juvelerna spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Justerar juvelerna i detta spel för poäng. Klicka två juveler som är nära att byta istället. När tre eller fler identiska är tillsammans i en rad eller kolumn, försvinner de och du tjänar poäng. De flera identiska poster har en linje, desto fler poäng får du deras försvinnande. Pyramiden är den klocka som speltid. Spelet är slut när alla juveler försvinna. Få de fyra Bratz dockor står att vinna spelet. Vid Bratz älskar smycken, så se rader av diamanter i olika storlekar för att vinna.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 26442 gånger online. Klassificering 690 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1586 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 26442 gånger
Rikta Juvelerna

Bejeweled där du måste göra rader av identiska element, såsom diamanter. Ha smycken och ädelstenar av olika storlekar. Du måste sätta i rad tre diamanter likadana, kan ha mer än tre och de större mer poäng får du att försvinna. Spelet syftar till att göra så många rader som möjligt på den tid du har gett. Det är ett spel av intelligens och förmåga att snabbt hitta de möjligheter du har på skärmen mellan alla element. Om du älskar smycken, diamanter och ädelstenar är detta spelet som du kommer att gilla.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Rikta Juvelerna för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Rikta Juvelerna. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Rikta Juvelerna och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Rikta Juvelerna är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Rikta Juvelerna som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Rikta Juvelerna
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158364
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39702
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.