Gratis Spel

Hitta Matchen

Bratz spel

Hitta Matchen

Hitta Matchen Betyg: 6/10

Hitta Matchen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Klicka på rutorna för att se till att gömda i panelen av Bratz. Gå hitta par som berättar panelen. Ju fler partners bättre, när du vill ta bort, klicka på * MATCH *. En asterisk * WILD * för att rensa korten av saker som lämnas ensamma. Du kan även hitta lite extra tid rutan nedan. Slösa inte det. Du har begränsad tid att hitta alla föremål som finns bakom panelen. Återställer alla dina saker och följa modet. Hjälp Bratz med alla modeaccessoarer som har lämnat dolt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 26806 gånger online. Klassificering 700 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1144 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 26806 gånger
Hitta Matchen

Sök i korrespondensen mellan objekt som är dolda bakom panelerna i spelet. Hitta rätt par allt, som handväskor, parfymer, läppstift eller smycken. Du måste få lämna tom skärm på kortast möjliga tid. Vi hjälper till med detta spel för att organisera din garderob för att hitta korrespondenser och par i alla ting. Bratz är en mode docka att flickor älskar för hennes passion för mode. De är tjejer som älskar sport och alltid klä på bästa möjliga sätt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Hitta Matchen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Hitta Matchen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Hitta Matchen och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Hitta Matchen är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Hitta Matchen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Hitta Matchen
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158363
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39701
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.