Gratis Spel

Kombinera Färger med Bratz

Bratz spel

Kombinera Färger med Bratz

Kombinera Färger med Bratz Betyg: 4/10

Kombinera Färger med Bratz spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, måste du välja den Bratz tjej som du vill ha som modell. Använd pilarna för att ändra de kläder du vill att hon ska ha på sig. Klicka på en vävnad mönster eller en färg och sedan klickar du på hela outfiten. När du är klar väljer du ett scenario och se hur din Bratz modell har resulterat. En färgning mode spel, måste du färga kläder, färgkombinationer ser mer modern och vågad. Om du älskar mode som du använde för att träna kombinera färger i modet. En uppsättning av färg din garderob Bratz serien huvudpersonen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 18713 gånger online. Klassificering 1050 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 984 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 18713 gånger
Kombinera Färger med Bratz

Slå in den sanna Bratz designer! Du kan nu äntligen välja de kläder du gillar mest att dekorera din docka hur du alltid har velat. Bli den sanna formgivare av Bratz! Nu, äntligen, kan du välja de kläder du gillar att dekorera din handled som du alltid velat. Först väljer alla kläder, kan du gå och välja ut skjortor, byxor, skor, strumpor och alla föremål kläder med huvudpersonen. Alla kläder ses i svart och vitt, så nu Lägg färg så att allt är vackrare. Du kan öva så är det färgschema. Du har många nyanser och utskrifter. Tryckta tyger för kostymer. Mode älskare vet att färger måste förenade med varandra, så du måste göra en lämplig kombination.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kombinera Färger med Bratz för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Kombinera Färger med Bratz. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kombinera Färger med Bratz och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Kombinera Färger med Bratz är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kombinera Färger med Bratz som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kombinera Färger med Bratz
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158357
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39700
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.