Gratis Spel

Dockorna Bratz hus

Bratz spel

Dockorna Bratz hus

Dockorna Bratz hus Betyg: 5/10

Dockorna Bratz hus spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Bratz dockor har köpt en lägenhet och de har att dekorera. Vill du hjälpa dem? Du måste klicka på ett objekt med musen och du flyttar på den plats som du tror anges genom att flytta musen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 12620 gånger online. Klassificering 1396 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1054 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 12620 gånger
Dockorna Bratz hus

Leksaker för flickor, Dana, Sasha, Fianna,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Dockorna Bratz hus för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Dockorna Bratz hus. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Dockorna Bratz hus och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Dockorna Bratz hus är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Dockorna Bratz hus som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Dockorna Bratz hus
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
157061
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
44420
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
38485
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.