Gratis Spel

Bratz är Perfekta Till Jul

Bratz spel

Bratz är Perfekta Till Jul

Bratz är Perfekta Till Jul Betyg: 6/10

Bratz är Perfekta Till Jul spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du klä Bratz dockor som går bäst med julen, med hjälp av musen. Det finns en stor garderob full av hundratals klädesplagg. Du måste välja de kläder som kommer att bära de mest moderna dockor. Du måste se till att kläder som kombinerar med. Om du är en älskare av mode att du älskar det här spelet. Ta upp på skärmen som sade några ikoner som den typ av kläder som du kan välja. Du måste göra det gå att gå modern Kombinera denna vinter och jul.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 21155 gånger online. Klassificering 899 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 596 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 21155 gånger
Bratz är Perfekta Till Jul

Bratz njuta av julen och de vill ha på jultomten kläder. Använd musen för att välja de kläder du gillar och dra dem till sina kroppar. Mode spel. Spelarna måste gå ut i vinter och måste klä sig i det mest moderna sättet. Du måste välja kläder för spelarna. De är de mest kända och moderna dockor. Det finns tusentals möjliga kombinationer av kläder. Hitta kläder som kombinerar mer så att resultatet är en form av modern och snygg klänning. Bläddra bland över kläder för alla plagg är av samma färger. Våra flickor bära moderna och eleganta.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz är Perfekta Till Jul för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz är Perfekta Till Jul. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz är Perfekta Till Jul och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz är Perfekta Till Jul är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz är Perfekta Till Jul som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz är Perfekta Till Jul
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158357
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39700
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.