Gratis Spel

Bratz med flera kläder

Bratz spel

Bratz med flera kläder

Bratz med flera kläder Betyg: 6/10

Bratz med flera kläder spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här klä upp spel hittar vi en av Bratz dockor som du kan klä som du vill. För att göra detta, dina konton med ett stort antal kläder som du kan kombinera som du vill. Detta kan du skapa din egen Bratz docka. Du kan ge din stil för denna docka som ser ut som dig. Du kan inte bara välja dina kläder, kan du också ändra hennes frisyr och lägga till olika tillbehör som kompletterar dina kläder. Ha kul att skapa olika stilar av dressing och göra nya modetrender med denna omgång klä upp dessa populära dockor.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11238 gånger online. Klassificering 2002 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 140 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11238 gånger
Bratz med flera kläder

Det viktigaste inslaget i Bratz dockor är alltid slitna moderna och aktuella kläder. Dessa dockor som är verklig och alltid följa dagens mode, och har kläder som de som använder unga flickor i verkligheten. På detta sätt spelet finns det en hel del olika sätt att anpassa din docka objekt, och du kan skapa din egen outfit med kläder du väljer. Du kan också kombinera olika tillbehör för att lägga till detaljer till din egen outfit.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz med flera kläder för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz med flera kläder. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz med flera kläder och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz med flera kläder är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz med flera kläder som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz med flera kläder
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158198
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45558
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39556
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.