Gratis Spel

Promenad i regnet

Bratz spel

Promenad i regnet

Promenad i regnet Betyg: 4/10

Promenad i regnet spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ett original mode spel där du måste klä upp denna flicka för att ta en promenad i parken i regnet. Regndroppar faller hårt men det måste väl klädd. Du måste välja en perfekt outfit för en promenad utomhus på en regnig dag. Du måste välja ett paraply för henne och bra stövlar för att hålla den torr. Då har du skjortor, byxor, tröjor och alla element som ska trendigt klädd. För att sätta kläder, dra och släppa på den. Glöm inte paraply och regnrock att hålla torrt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8647 gånger online. Klassificering 2607 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 96 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8647 gånger
Promenad i regnet

Man häller. Dessa flicka behöver dig att hjälpa henne att välja den perfekta kläder för en dag så. Välj hennes regnkappa, paraply och stövlar med musen. En regnig dag kan vara en bra dag att gå på en promenad i parken. Naturen har också mycket skönhet i en dag av moln och vatten som faller från himlen. Platserna är mer lugn och naturen är på arbetet. Ha en modell för en promenad ner på gatan med stormen, så du måste välja rätt kläder för henne att gå utan att bli blöt. Har färgglada paraply och alla kläder du behöver. Har särskilda vatten skor. Byxor, skjortor och andra saker för att få det vinter garderob.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Promenad i regnet för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Promenad i regnet. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Promenad i regnet och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Promenad i regnet är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Promenad i regnet som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Promenad i regnet
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158363
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39701
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.