Gratis Spel

Bratz: Skapa en ny stjärna

Bratz spel

Bratz: Skapa en ny stjärna

Bratz: Skapa en ny stjärna Betyg: 6/10

Bratz: Skapa en ny stjärna spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du klä en modell som en berömd stjärna. Alla set dresser finns för att skapa en modell lämpliga kläder. Om du älskar mode detta är ditt spel. Du måste välja plagget med musen till vänster och ta kroppen av modellen så att plagget läggs på den. Du går hela tiden se resultatet som det blir. Har alla typer av kläder och accessoarer för henne som skor, byxor, kjolar, blusar, väskor, skjortor, etc. Du kan stanna till salongen för att ändra frisyr och färg också.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8759 gånger online. Klassificering 2509 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 96 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8759 gånger
Bratz: Skapa en ny stjärna

Är du en kreativ person? Om du älskar mode och styling detta är ditt spel. Vi föreslår att du tror att hela bilden av denna modell. Ha en bra garderob för henne, med alla kläder du behöver. Ha en garderob av byxor, kjolar, blusar, tröjor, skjortor, skor, väskor, sjalar och andra tillbehör. Du kan ge en session frisör och ändra frisyr, frisyr och färg kan du sätta peruken som du vill.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz: Skapa en ny stjärna för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz: Skapa en ny stjärna. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz: Skapa en ny stjärna och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz: Skapa en ny stjärna är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz: Skapa en ny stjärna som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz: Skapa en ny stjärna
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158357
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39700
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.