Gratis Spel

Bratz kläder

Bratz spel

Bratz kläder

Bratz kläder Betyg: 5/10

Bratz kläder spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar Bratz dockor och mode, kommer du att älska det här spelet. Här kan du klä upp din Bratz med kläder och tillbehör som du gillar. Hennes garderob är full av kläder senaste modet. Vi kan hitta olika färgade peruker, klackar, kjolar, byxor, jackor, skjortor, väskor, halsband, osv Dekorera och kombinerar befintliga modeller kläder och mer populärt här dockan är det senaste modet. Tycker du om moderna kläder och mode designvärlden? För detta online klä upp spelet kan du känna att du är en berömd stylist. Visa att du har en god estetisk smak och dekorera den här dockan.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9485 gånger online. Klassificering 2532 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 96 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9485 gånger
Bratz kläder

Bratz dockor är en av världens mest populära dockor. De produceras av företaget MGA. De kännetecknas av det stora huvud med ögon och läppar makeup. De är dockor som har många olika modeller av kläder, och en mängd olika utbytbara tillbehör. De är det bästa sättet att kombinera kläder med tillbehör för att skapa moderna och samtida kläder såsom riktiga tjejer. Du kan också kamma håret som du vill.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz kläder för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz kläder. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz kläder och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz kläder är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz kläder som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz kläder
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158357
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39700
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.