Gratis Spel

Mode För Sommaren

Bratz spel

Mode För Sommaren

Mode För Sommaren Betyg: 5/10

Mode För Sommaren spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

På sommaren är vädret varmt, så du måste välja fräschare kläder för den här tjejen. På sommaren Bratz är mycket varmt, så du måste bära lätta kläder. I det här spelet kommer du att använda musen för att klicka på plagget och genom att flytta musen, förskjuta plagget på kroppen av dockan. Du har massor av bitar av kläder att välja mellan. Du måste göra en uppsättning av mode som är användbart och söt för sommaren. Bratz dockor är en älskare av mode, så du måste hjälpa till att få en sommar kläder är mycket trevlig, modern och tillräcklig värme till ett par dagar, särskilt för att gå till stranden. Sommar mode för några varma dagar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10477 gånger online. Klassificering 1985 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 234 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10477 gånger
Mode För Sommaren

Sommar mode spel där du måste klä upp huvudpersonen med korta kläder. Det är varmt i spelet och du måste göra en hel garderob för den modell du har. Välj en baddräkt, halsduk, skjorta, hatt, skor, smycken, solglasögon och allt du behöver för en dag på stranden eller poolen. På sommaren klänningen förändras mycket eftersom det är mycket varmt och kläderna måste anpassa sig till denna situation. Kläder kortare, med färre och lättare tyg. En vilodag du kan spendera på stranden eller vid poolen, sola eller koppla av.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mode För Sommaren för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Mode För Sommaren. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mode För Sommaren och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Mode För Sommaren är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mode För Sommaren som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mode För Sommaren
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158211
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45566
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39564
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.