Gratis Spel

Bratz: Kläder & Accessoarer

Bratz spel

Bratz: Kläder & Accessoarer

Bratz: Kläder & Accessoarer Betyg: 5/10

Bratz: Kläder & Accessoarer spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna docka Bratz har en mängd olika kläder och accessoarer av alla slag för den här klänningen upp spelet. På toppen kan du se olika frisyrer, i det centrala området visar kläderna och de senaste outfits. I den nedre delen av spelet kan du se en stor samling av skor, åtföljd av de bästa tillbehör som solglasögon, halsband och andra objekt för att slutföra outfit. Du har allt du behöver för att klä upp denna docka i de mest roliga, aktuella och moderna kläder! Och det bästa är att du har det på din dator när du vill.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9501 gånger online. Klassificering 2515 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 100 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9501 gånger
Bratz: Kläder & Accessoarer

Bratz kännetecknas av mycket moderna dockor som är klädda som flickor av idag. De ser ut som unga tjejer som bryr sig om sin image och mode. De har alltid många olika kläder och en massa tillbehör, som kan bytas mycket lätt. För tjejer som älskar mode och spela dockor, kommer de älskar Bratz. De är bland de mest populära och bäst säljande dockor.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz: Kläder & Accessoarer för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz: Kläder & Accessoarer. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz: Kläder & Accessoarer och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz: Kläder & Accessoarer är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz: Kläder & Accessoarer som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz: Kläder & Accessoarer
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158198
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45558
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39556
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.