Gratis Spel

En elegant flicka

Bratz spel

En elegant flicka

En elegant flicka Betyg: 6/10

En elegant flicka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Genom att flytta musen, måste du klä Bratz dockor, vilket ger dig din egen stil. Äga ett mönster, behöver du en docka som du sätter de kläder du gillar dig. Måste välja en hel del mode val för en elegant tjej. Du måste börja med håret, kan du välja mellan många frisyrer och peruker med olika hårfärger. Då måste man välja en outfit, har du många olika klänningar, med många stilar och färger. Eleganta kostymer och mer semester. Avsluta ensemblen med skor, vilket kan vara höga eller låga stövlar. Titta på slutresultatet och börja om igen för att göra något annorlunda.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9606 gånger online. Klassificering 2192 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 148 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9606 gånger
En elegant flicka

En modespel för Bratz dockor. Ha en docka som är modellen. Det finns en enorm samling av klänningar och du måste välja en för henne. Det finns röda klänningar, svart, blå och många andra färger. Vissa är eleganta och formella och andra helgdagar och modernt. En samling av peruker i alla frisyrer, alla hårfärger. Setet är klar med handskar, kan du kombinera färger. Och slutligen skorna, kan du välja mellan skor och stövlar för flickor.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter En elegant flicka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter En elegant flicka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter En elegant flicka och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel En elegant flicka är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter En elegant flicka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

En elegant flicka
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158198
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45558
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39556
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.