Gratis Spel

kläder för en Bratz docka älva

Bratz spel

kläder för en Bratz docka älva

Kläder för en Bratz docka älva Betyg: 6/10

kläder för en Bratz docka älva spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du måste klä upp en av Bratz dockor som en älva i en skog med hennes kläder och vingar på ryggen. För att göra detta måste du klicka med musen plagget som du vill att jag ska ha på handleden och flytta kroppen i dockan. Vi ser flickan som en magiska feer som bor i skogen och behöver nya kläder. Har alla kläder du kan behöva det, samt korta och långa byxor. Det finns kjolar, blusar, skjortor och skor. Peruker också med olika frisyrer och färger. Slutligen färgade vingar på ryggen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10767 gånger online. Klassificering 2123 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 208 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10767 gånger
kläder för en Bratz docka älva

Spel där du måste klä en Bratz docka som ser ut som en älva. Den har spetsiga öron och sneda ögon. Du har alla de element som du behöver för att komponera en garderob. Det finns byxor, skjortor, blusar, kjolar, skor, handväskor och alla modeaccessoarer som du vill. Har vingar färger som du kan sätta bakom henne. Det finns smycken som armband, halsband, broscher och andra saker som du tycker om att sätta den vackra flickan. Färgglada kläder till en karaktär som är lite magisk.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter kläder för en Bratz docka älva för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter kläder för en Bratz docka älva. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter kläder för en Bratz docka älva och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel kläder för en Bratz docka älva är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter kläder för en Bratz docka älva som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

kläder för en Bratz docka älva
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158363
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39701
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.