Gratis Spel

Bratz bär traditionella dräkter

Bratz spel

Bratz bär traditionella dräkter

Bratz bär traditionella dräkter Betyg: 5/10

Bratz bär traditionella dräkter spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Även om Bratz dockor är alltid klädd i moderna kläder, i det här spelet kan du klä upp denna Bratz med olika outfits i antiken. De ligger på olika sätt tidigare klänningar. Några av dessa traditionella klänningar är inspirerade av mode av den viktorianska perioden. I en värld av anime och manga kallas lolita dockor klädda i den här stilen. Att klä denna docka, dra varje objekt på dockkroppen. Det finns också väskor, skor, peruker och hattar som du kan kombinera som du vill. Res tillbaka i tiden med dessa roliga kläder antiken.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10789 gånger online. Klassificering 2045 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 236 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10789 gånger
Bratz bär traditionella dräkter

Uppsättningarna vi ser i det här spelet är inspirerade av kostymerna bar i det förflutna, som den viktorianska eran. Bratz kännetecknas av klänning med det senaste modet, men i detta fall kan vi se i perioden kläder. Sådana plagg och klänningar har stor charm, och dockan är klädd med stor elegans. Klänningarna har lång flygning och många ornament och detaljer, till och med vara något överbelastad, vilket är en funktion av den gamla mode.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz bär traditionella dräkter för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz bär traditionella dräkter. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz bär traditionella dräkter och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz bär traditionella dräkter är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz bär traditionella dräkter som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz bär traditionella dräkter
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158211
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45566
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39564
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.