Gratis Spel

Bratz: Klä Upp Safari

Bratz spel

Bratz: Klä Upp Safari

Bratz: Klä Upp Safari Betyg: 6/10

Bratz: Klä Upp Safari spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du klä upp vår vän, eftersom det kommer att lämna en safari ride. För att göra detta, välj kläder med vänster musknapp och föra den med musen rörelse, silhuetten av handleden. Sätt dina kläder på figuren av flickan att klä henne. Målet är att modellera kläder som är lämpliga för att åka på safari. På safari tar bilder av djur, landskap, promenader genom naturen, är monterad på terränggående fordon och liknande utomhusaktiviteter. Du måste göra vår modell ordentligt kommer klädd och är en modern kostym.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8072 gånger online. Klassificering 2788 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 64 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8072 gånger
Bratz: Klä Upp Safari

För att göra en safari passar vi måste börja med hatt eller mössa, måste du välja en hatt för att skydda från solen, eftersom i Afrika solen är mycket farligt. Välj en bredbrättad hatt. damer för myggor inte når din hud, alltid bära långa ärmar på en safari. Jacka som kall natt. Byxorna kan vara lång eller kort. Långa byxor med många fickor är mycket användbara för att gå för naturen genom vilken du kan lagra saker du möter. stövlar för att skydda dina ben och fötter från kontakt med farliga växter.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz: Klä Upp Safari för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz: Klä Upp Safari. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz: Klä Upp Safari och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz: Klä Upp Safari är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz: Klä Upp Safari som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz: Klä Upp Safari
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158211
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45566
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39564
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.