Gratis Spel

Bratz med stil

Bratz spel

Bratz med stil

Bratz med stil Betyg: 1/10

Bratz med stil spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Nu kan du känna dig som en modedesigner med Bratz och deras dress up spel! Hela massa kläder är att klä denna docka som du vill. För att göra detta, markera objektet som du gillar och dra den till dockan kroppen för att klä henne med det. Du kan se en hel del kläder, olika stilar, många typer av skor, olika frisyrer med olika hårfärg och ett brett utbud av kläder och accessoarer. Allt du behöver för att klä din Bratz hitta det i denna modespel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8566 gånger online. Klassificering 2449 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 1.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Betyg baseras på 112 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8566 gånger
Bratz med stil

Bratz dockor är leksaker som har många tillbehör för att anpassa dina dockor. I det här spelet, reflekterade deras intresse för det senaste modet och senaste kläduppsättningar. Färgerna på kläderna är mycket ljusa och glada, för dig att skapa en glad och mycket trevlig outfit för den här tjejen. Låt flyga din fantasi och kombinera olika kläder för att skapa en unik och modern stil. Du kommer att känna dig som en riktig professionell styling.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz med stil för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz med stil. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz med stil och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz med stil är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz med stil som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz med stil
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
157078
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
44442
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
38510
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.