Gratis Spel

Bratz Docka i Jul

Bratz spel

Bratz Docka i Jul

Bratz Docka i Jul Betyg: 5/10

Bratz Docka i Jul spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du Bratz? Liksom modevärlden? Vid Bratz älskar julen och måste vara perfekt för semester. På detta sätt spelet måste du välja varje av de tillägg för vår favorit docka. Du måste klicka med musen på varje ikonerna på toppen för att bläddra igenom de olika delarna kan anpassas. Ändra färg på ögonen. Förändringar smycken. Byt kläder och moderiktiga kläder. Byt skor. Förändringar modeaccessoarer. Du måste göra det den mest eleganta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14482 gånger online. Klassificering 1392 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 354 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14482 gånger
Bratz Docka i Jul

Spel Bratz dockor där du måste göra din handled är den vackraste och elegant på en promenad under vintern. Julen är på väg och snön faller, det är kallt, så du måste klä sig rätt för kylan med varma kläder. Du måste välja din garderob handleden mellan alla kläder, smycken och accessoarer du har till ditt förfogande. Bratz är några dockor som har blivit mycket känd för sitt engagemang för mode och sport med så många unga människor och tonåringar har känt mycket identifierats. De är en samling av dockor som har sin egen personlighet och stil. Mycket dunk med mode och sport.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bratz Docka i Jul för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bratz Docka i Jul. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bratz Docka i Jul och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bratz Docka i Jul är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bratz Docka i Jul som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bratz Docka i Jul
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158363
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45708
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39701
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.