Gratis Spel

Bebisar äventyr

Bratz spel

Bebisar äventyr

Bebisar äventyr Betyg: 6/10

Bebisar äventyr spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spel av hämta leksaker och vänner i en värld av Bratz dockor. Välj ett av de barn att börja. Använd piltangenterna för att flytta din karaktär, och för att gå upp och ner för hissar och rulltrappor. Undgå trasiga leksaker. Möt med mobbaren, kommer att kosta dig att förlora en vän eller en flaska! Låt honom inte ta dig!. Flaskan kommer att hålla dig i spelet, kan du förlora en om du trampar på en trasig leksak. Hitta en ny leksak (blå) kommer att tjäna poäng. De skyddar även dig översittare och trasiga leksaker (röd). Hitta alla dina vänner och valpen, alltför, och leta efter utgången.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 27740 gånger online. Klassificering 640 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 2750 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 27740 gånger
Bebisar äventyr

Spel Bratz bebisar. Att spela en karaktär i Bratz Babyz. En plattform äventyrsspel där du måste ta reda på en turné. Du måste gå att plocka upp dina vänner och hitta nya leksaker, ducka trasiga och flyr fienden. Om du hittar nya leksaker tjäna poäng. Om fienden fångar dig, eller om du rör en trasig leksak förlorar poäng. Tjäna extra poäng till dina vänner samtidigt som du tittar igenom de olika skärmarna.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bebisar äventyr för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bratz flash spel som heter Bebisar äventyr. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bebisar äventyr och det är relaterat till Bratz. Vår nya spel Bebisar äventyr är en av de bästa spelen i Bratz kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bebisar äventyr som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bebisar äventyr
TILLBAKA

Bratz mest spelade spelen

Pussar i Sovrummen SPELA ►

Pussar i Sovrummen

6
6 av 10 - 13134 röster
Spelas
158177
gånger

I detta spel har en Bratz docka uppmanade sin pojkvän och hon kommer att göra i hennes sovrum. Försök att din bästa vän inte ser därför har du kommit hem. För det, du klickar på en medlem i par till Bratz docka och hennes pojkvän är kyssas.

Bratz Makeover SPELA ►

Bratz Makeover

4
4 av 10 - 3548 röster
Spelas
45539
gånger

Välj Bratz stil du vill ge. Först måste du ta schampo, tvätta och torka håret. Klicka på flikarna för att ge din Bratz super spektakulär stil. Välj din frisyr, färg och streck. Har din makeup och naglar? sedan lägga till några tillbehör till kroppen för finputsning. När du vill och tror att du är perfekt, klicka på knappen Slutför för att se din skapelse! Om du vill ändra något klickar du på Återställ. Du kan göra en kopia av din Bratz med skrivaren.

Stylist för modeller SPELA ►

Stylist för modeller

5
5 av 10 - 4006 röster
Spelas
39540
gånger

Du är konstruktör av Bratz dockor. Sök, mixa och matcha den senaste populära mode och stilar för dem. Skapa din egen bratz tidningen! Välj en Bratz docka för att spela och välja för hennes byxor, tröjor, allt det senaste modet. När du är klar klä dina favorit kläder, genererar omslaget till din egen tidning, klicka på «GO» och se resultatet. Att du spenderar skapar stora mode.