Gratis Spel

Bowling Mini Tändsticka

Bowling spel

Bowling mini tändsticka

Bowling Mini Tändsticka Betyg: 4/10

Bowling mini tändsticka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta spel ska du spela bowling. Skålarna är sex istället för tio.Du flyttar musen att styra den punkt där du ska kasta bollen och kasta bollen. Bowling är en sport där spelarna försöker att få poäng genom att rulla ett bowlingklot längs en plan yta.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10698 gånger online. Klassificering 2059 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 228 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10698 gånger
Bowling Mini Tändsticka

bowling, idrott, boll,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bowling Mini Tändsticka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bowling flash spel som heter Bowling Mini Tändsticka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bowling Mini Tändsticka och det är relaterat till Bowling. Vår nya spel Bowling Mini Tändsticka är en av de bästa spelen i Bowling kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bowling Mini Tändsticka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bowling Mini Tändsticka
TILLBAKA

Bowling mest spelade spelen

Bowling 3D SPELA ►

Bowling 3d

4
4 av 10 - 9134 röster
Spelas
116323
gånger

För alla fans av bowling. I det här spelet kan du ändra din åsikt i bowling utan att påverka flödet av bollen. Att kasta bollen, måste du använda mellanslagstangenten. Efter fastställande ställning bollen igen för att ge dig den styrka du vill ha, och den tredje för att ställa in vinkel på iväg bollen. Lycka till på din sikt.

Bowling Turnering SPELA ►

Bowling turnering

5
5 av 10 - 3204 röster
Spelas
46260
gånger

I detta spel ska du spela bowling med färger bollar. De röda kulor är 50 punkter, de blå bollarna 100 poäng, den gröna bollarna 150 poäng, de gula bollarna 200 poäng och den grå bollar är 250 poäng. Spelregler: 1. Du måste direkt den punkt där du ska kasta bollen med musen rörelse. 2. Du måste beräkna banan för bollen, klicka med musen. 3. Du måste beräkna styrkan i bollen, klicka med musen.

Bowling Storkar SPELA ►

Bowling storkar

5
5 av 10 - 2764 röster
Spelas
44196
gånger

I det här spelet är du en katt och du måste kasta ett bowlingklot att skjuta storkar. Du puls på vänster knapp musen när du ser att du kan skjuta fler storkar.