Gratis Spel

Kasta Bollar på Utlänningar

Bollen spel

Kasta bollar på utlänningar

Kasta Bollar på Utlänningar Betyg: 2/10

Kasta bollar på utlänningar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Målet med detta gratis online spel är att starta bollen på utlänningar för att stoppa invasionen. Klicka på bollen och håll nere vänster musknapp och dra den till den riktning du vill att det ska gå, för att ställa in sin bana, och släpp den för att kasta. Utomjordingarna kommer att hålla fallande, så alltid sikta bollen till utlänningar som är närmast marken. Tänk på att gränserna för skärmen att bollen studsar, så använd det klokt att nå utomjordingar som är långt utanför skärmen. Om du träffar en utlänning, så att den träffar fler utomjordingar, så får du en bonus.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6352 gånger online. Klassificering 3575 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 2.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6352 gånger
Kasta Bollar på Utlänningar

Kasta din boll på utlänningar för att hindra dem från att invadera. Klicka och håll ned musknappen ovanpå bollen för att ställa sin bana genom att flytta musen till där du vill att bollen ska gå. Om du fångar bollen i mitten av ett fall, kommer du att kunna kasta den från det, på så sätt att kunna nå högre. Strävar alltid efter att de utlänningar som är närmast marken, eftersom de kommer att stiga ned. Om du lyckas skjuta en utlänning till ett annat, kommer du få bonuspoäng. Fler poäng delas ut om du träffar tre åt gången.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kasta Bollar på Utlänningar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bollen flash spel som heter Kasta Bollar på Utlänningar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kasta Bollar på Utlänningar och det är relaterat till Bollen. Vår nya spel Kasta Bollar på Utlänningar är en av de bästa spelen i Bollen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kasta Bollar på Utlänningar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kasta Bollar på Utlänningar
TILLBAKA

Bollen mest spelade spelen

5 Bollar i en Rad SPELA ►

5 bollar i en rad

6
6 av 10 - 25144 röster
Spelas
511005
gånger

I det här spelet finns det bollar av olika färg, och du har att röra bollarna så att 5 eller fler bollar av samma färg är ansluten i en rak linje, så att bollarna kommer att förstöras. Raderna kan horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Efter varje drag, nya bollar att bildas. du kommer att förlora matchen om hela styrelsen är fyllt med bollar.

Tetris i färg bollar SPELA ►

Tetris i färg bollar

4
4 av 10 - 23334 röster
Spelas
312395
gånger

Detta spel är som Tetris, men med kulor av färg. Varje gång, 3 bollar kommer att visas, och du kan rotera bollar eller flytta innan släppa dem till gruppen att stapla upp dem. Vid 4 eller fler bollar av samma färg är anslutna, bollarna kommer att förstöras. När bollarna blir instabila, de kommer att rulla ner, vilket gör ståndpunkter bollarna svåra att förutsäga och spelet är mer utmanande. Använd vänster och höger piltangent för att flytta faller bollar, använd upp-och nedpi ...

Tvillingar Bollar SPELA ►

Tvillingar bollar

6
6 av 10 - 4602 röster
Spelas
49782
gånger

Syftet med detta spel är att förstöra alla bollar som förbinder dem med parvis med hjälp av en linje. De två bollar måste ha samma färg, och linjen får inte böjas mer än två gånger. Det är inte svårt att hitta par men det viktigaste i spelet är att hitta dem så snabbt som möjligt, det handlar om snabbhet.