Gratis Spel

Området Ansluten

Bollen spel

Området ansluten

Området Ansluten Betyg: 6/10

Området ansluten spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Skjut bollarna inne i ringen och förstöra dem genom att ansluta tre eller fler bollar av samma färg. De bollar kan anslutas endast om de har samma färg och om avståndet mellan dem är mindre än den angivna avstånd. Instruktioner: 1) Flytta musen runt nuvarande bollen att välja riktning. 2) Tryck på vänster musknapp och håll ner för att fastställa hastigheten på bollen. 3) Släpp vänster musknapp för att skjuta bollen. 4) hoppas att ditt skott kommer att vara tillräckligt bra för att göra tre eller fler bollar av samma färg ansluten.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 11259 gånger online. Klassificering 1562 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 678 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 11259 gånger
Området Ansluten

Området Ansluten skott, matchen, tre, färg, ansluta, cirkel, ring, boll, bollar, skjuter, pussel, pool, biljard, skicklighet, golf,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Området Ansluten för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Bollen flash spel som heter Området Ansluten. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Området Ansluten och det är relaterat till Bollen. Vår nya spel Området Ansluten är en av de bästa spelen i Bollen kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Området Ansluten som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Området Ansluten
TILLBAKA

Bollen mest spelade spelen

5 Bollar i en Rad SPELA ►

5 bollar i en rad

6
6 av 10 - 25164 röster
Spelas
515383
gånger

I det här spelet finns det bollar av olika färg, och du har att röra bollarna så att 5 eller fler bollar av samma färg är ansluten i en rak linje, så att bollarna kommer att förstöras. Raderna kan horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Efter varje drag, nya bollar att bildas. du kommer att förlora matchen om hela styrelsen är fyllt med bollar.

Tetris i färg bollar SPELA ►

Tetris i färg bollar

4
4 av 10 - 23336 röster
Spelas
313022
gånger

Detta spel är som Tetris, men med kulor av färg. Varje gång, 3 bollar kommer att visas, och du kan rotera bollar eller flytta innan släppa dem till gruppen att stapla upp dem. Vid 4 eller fler bollar av samma färg är anslutna, bollarna kommer att förstöras. När bollarna blir instabila, de kommer att rulla ner, vilket gör ståndpunkter bollarna svåra att förutsäga och spelet är mer utmanande. Använd vänster och höger piltangent för att flytta faller bollar, använd upp-och nedpi ...

Tvillingar Bollar SPELA ►

Tvillingar bollar

6
6 av 10 - 4602 röster
Spelas
50083
gånger

Syftet med detta spel är att förstöra alla bollar som förbinder dem med parvis med hjälp av en linje. De två bollar måste ha samma färg, och linjen får inte böjas mer än två gånger. Det är inte svårt att hitta par men det viktigaste i spelet är att hitta dem så snabbt som möjligt, det handlar om snabbhet.