Gratis Spel

Zuma, med biljardbollar

Biljard spel

Zuma, med biljardbollar

Zuma, med biljardbollar Betyg: 5/10

Zuma, med biljardbollar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Version av Zuma-spel med pool bollar. Kulorna är färgade och visas, måste du peka med musen på bollar av de färger som du har att göra grupp och minst tre bollar av samma färg. Objekt visas på sidan i en lång rad och du måste få det att försvinna helt eliminera länken genom länken. Du måste göra dessa grupper att försvinna och lämna platsen. Målet är att eliminera hela raden av färger. Du har en begränsad tid för varje objekt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 23785 gånger online. Klassificering 776 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1328 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 23785 gånger
Zuma, med biljardbollar

Detta spel är en version av Zuma, måste du använda musen för att sikta och brand pool bollar på de andra rörliga bollen att bilda grupper om tre eller fler bollar av samma färg. Du måste ta bort allt som visas på skärmen. Du måste arbeta för att rensa allt innan tiden går ut. Raden flyttas medan du försöker alla objekt försvinner. Framgången för det populära spelet Zuma tillämpas biljardspel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Zuma, med biljardbollar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter Zuma, med biljardbollar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Zuma, med biljardbollar och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel Zuma, med biljardbollar är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Zuma, med biljardbollar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Zuma, med biljardbollar
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276899
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129466
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96333
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...