Gratis Spel

Biljard tändsticka på nätet

Biljard spel

Biljard tändsticka på nätet

Biljard tändsticka på nätet Betyg: 3/10

Biljard tändsticka på nätet spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta brädspel, måste du spela ett poolparty. I detta brädspel, måste du spela en omgång biljard. För att spela biljard, måste du träffa den vita bollen med kön. Målet är att införa de återstående bollarna i hålen som du kan se på bordet. Flytta musen för att rotera kö, klicka på vänster musknapp för att välja vägen för skottet och flytta musen för att ge kraften i skottet. Du får poäng när du sätter bollen i ett hål.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 54731 gånger online. Klassificering 284 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 3284 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 54731 gånger
Biljard tändsticka på nätet

Online biljard spel där du måste slå bollarna från bordet med kö för att ta varje boll till ett hål. Målet är att få varje boll stötestenen i ett av hålen som finns i hörnen av spelbordet eller i mitten. Version av det klassiska brädspelet, men anpassat till datorn. Du kan spela gratis pool i detta gratis simulator för din dator.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Biljard tändsticka på nätet för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter Biljard tändsticka på nätet. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Biljard tändsticka på nätet och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel Biljard tändsticka på nätet är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Biljard tändsticka på nätet som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Biljard tändsticka på nätet
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276694
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129288
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96202
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...