Gratis Spel

ursprungliga biljard

Biljard spel

Ursprungliga biljard

Ursprungliga biljard Betyg: 5/10

Ursprungliga biljard spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Stort snooker imitation sport i detta flash spel, där rörelsen av bollarna är mycket framgångsrikt, och det maklig takt i spelet gör så att du kan koppla av medan du tittar på skärmen beräkna ditt nästa drag. Denna virtuella versionen av biljard har många realistiska funktioner i spelet. Som ett resultat kommer du att ha en mycket verklig känsla av att du är mitt i ett spel där du måste träffa den vita bollen att sätta de andra bollarna inuti hålen i kanterna. Sikta och styr din cue sköt för att få högsta poäng.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 67653 gånger online. Klassificering 196 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 6542 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 67653 gånger
ursprungliga biljard

Under antiken var bollarna du spelar biljard gjorda av elfenben. Det spelas på en fodrad med ett tyg som ger friktion till bordets yta. Även den vanliga färgen på snookerbordet är grönt, är sanningen att det kan vara vilken färg som helst, till exempel blå eller röd. De väsentliga delarna för att spela en omgång biljard är kö, bollar och biljardbord, med eller utan hål (fickor). Om du vill lära dig att spela, uruppförd med denna virtuella versionen av sporten i precision.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter ursprungliga biljard för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter ursprungliga biljard. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter ursprungliga biljard och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel ursprungliga biljard är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter ursprungliga biljard som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

ursprungliga biljard
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17076 röster
Spelas
274987
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
128147
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
95171
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...