Gratis Spel

super biljard

Biljard spel

Super biljard

Super biljard Betyg: 6/10

Super biljard spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta poolspel målet är mycket enkel: sätta alla bollar i hålen. För att göra detta kan du spela på borden på olika sätt, som torg, pentagon-formad eller korsa. Om du sätter flera bollar i samma hål i samma körning och du får fler poäng som kommer att ackumuleras till din totala poäng. Utmana dina vänner för att se vem som kan få högst poäng! För att få ett bra skott, måste du vara försiktig med kraften i ditt skott och sikta väl i rätt riktning. Med detta online poolspel vet du ett annat sätt än den typiska 8-Ball spel.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 30364 gånger online. Klassificering 625 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1898 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 30364 gånger
super biljard

Den biljard eller snooker är en rolig aktivitet som anses vara en sport. Biljard praktiseras på ett bord som är typiskt grönt, blått eller ens rött. Det vanligaste sättet att spela drabbar vit boll med en lång pinne, och sätta resten av kulorna för olika hål placerade på ena sidan av bordet. Den spelare som först målet hans bollar vinner. I det här spelet, men målet är att sätta alla bollar med hjälp av minst antal kast. Spelaren med högst poäng vinner.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter super biljard för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter super biljard. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter super biljard och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel super biljard är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter super biljard som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

super biljard
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276903
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129469
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96338
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...