Gratis Spel

kungen av biljard

Biljard spel

Kungen av biljard

Kungen av biljard Betyg: 4/10

Kungen av biljard spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Klassisk omgång biljard på 9 bollar, måste spelaren spela efter reglerna för biljard, måste den vita bollen träffa andra, att sätta dem i hålen utan ficka den svarta bollen. För att spela du måste peka med musen där du vill placera köbollen för att börja med, och slå sedan på taco att peka på ditt mål. När du har det klart, klicka med musen, och kastar tillbaka den kö för att ge styrka till bollen. Sikta med precision och skjuta den vita bollen att träffa de färgade bollarna och ta var och en av hålen och få sätta alla bollar i dem.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 31868 gånger online. Klassificering 577 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2536 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 31868 gånger
kungen av biljard

Spela biljard på 9-bollar, där du måste styra kö med musen för att sikta den vita bollen och slog den andra. Emulator för traditionella biljardspel där du måste få sätta alla färgade bollar i fickorna eller hålen på sidorna av playmat. En yta grön duk på vilken bollarna springa. Du måste peka med musen för att träffa bollen. Målet är att alla mål i hålen och vara inte med något spel yta. Du måste ha bra mål och beräkna bra att få komma till slutet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter kungen av biljard för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter kungen av biljard. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter kungen av biljard och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel kungen av biljard är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter kungen av biljard som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

kungen av biljard
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276705
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129294
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96210
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...