Gratis Spel

Explosiv Biljard Lag

Biljard spel

Explosiv biljard lag

Explosiv Biljard Lag Betyg: 4/10

Explosiv biljard lag spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet, yo måste spela biljard med bollar som innehåller explosiva bomber och du måste stänga av dem genom att införa i hålen. För att spela explosiva biljard, måste du flytta musen för att styra förloppet av de viktigaste boll och du puls vänster knapp mus för att ge de viktigaste bollen med kön. Biljard är ett brädspel som praktiseras driver ett varierande antal bollar med en kö, på ett bord som är omgiven av band av elastiskt material och hål i sidan slutar. Den sammanlagda poäng kommer att vara tiden att bomben visar sin explosion när du har desarmerat bomben.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 28175 gånger online. Klassificering 646 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 910 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 28175 gånger
Explosiv Biljard Lag

bomber, biljard, brädspel,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Explosiv Biljard Lag för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter Explosiv Biljard Lag. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Explosiv Biljard Lag och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel Explosiv Biljard Lag är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Explosiv Biljard Lag som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Explosiv Biljard Lag
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276900
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129467
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96336
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...