Gratis Spel

sätta blå biljardbollar

Biljard spel

Sätta blå biljardbollar

Sätta blå biljardbollar Betyg: 6/10

Sätta blå biljardbollar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Syftet med detta poolspel är att skriva in bara de blå bollarna i hålen som finns i hörnen. För att uppnå detta, måste du flytta datorn musen för att styra riktning och banan för den vita kulan och när man trycker på vänster knapp du huvud bollen skjuter ut. Anses vara en Biljard sport spelas på ett bord skjuta bollarna i hålen. Detta forum är något annat att traditionella biljardbord, där Vanligtvis finns det sex hål. Kontrollera om du har bra mål att med detta spel simulerar en omgång biljard.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10476 gånger online. Klassificering 2164 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 124 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10476 gånger
sätta blå biljardbollar

Detta spel version är mycket lik snooker, är que det Inglés biljard. Vanligtvis I snooker ball spelas med två färger, i den traditionella leken är röda och gula. Varje spelare måste lägga bara bollar av sin färg. I det här fallet dina bollar är blå, och är de enda som du får i hålen. Som ni ser, det finns också en svart boll som du bara måste sätta det på sista plats. Med online-spel kan du öva spela biljard snooker på riktigt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter sätta blå biljardbollar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter sätta blå biljardbollar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter sätta blå biljardbollar och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel sätta blå biljardbollar är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter sätta blå biljardbollar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

sätta blå biljardbollar
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276900
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129467
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96336
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...