Gratis Spel

biljard spelare

Biljard spel

Biljard spelare

Biljard spelare Betyg: 5/10

Biljard spelare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta biljard spel är för en spelare. Som ni ser, har en mycket retrostil, som de första tv-spel som kom ut i färg, för 8-bitarskonsol. Men reglerna för en omgång biljard har inte förändrats, och du måste sätta alla bollar i hålen på kortast möjliga tid och med minsta antal slag. Färgerna på detta spel är mycket ljusa och mycket mättade eftersom förr fanns det en stor färgupplösning, och vingarna som användes var mycket begränsade. Men med det här spelet kommer du att känna den första virtuella snookerspelare.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 24301 gånger online. Klassificering 796 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 2158 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 24301 gånger
biljard spelare

De snooker spel är en lätt och enkel underhållning, eftersom många faktorer som de faktiska biljard måste bortse från. I bordsspel vanligen sett från ett ovanifrån, dvs du se hela bordsskivan. Således, bara betrakta den riktning de kommer att ta bollarna. I den verkliga omgång biljard, påverkar också den höjd där kön träffar den vita bollen, vilket resulterar i hopp kast och hackade bollar. Dessa är professionella snooker skott som gör de bästa spelarna i sporten.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter biljard spelare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter biljard spelare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter biljard spelare och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel biljard spelare är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter biljard spelare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

biljard spelare
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276903
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129469
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96338
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...