Gratis Spel

Amerikanskt biljardspel

Biljard spel

Amerikanskt biljardspel

Amerikanskt biljardspel Betyg: 4/10

Amerikanskt biljardspel spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna online-spel är en simulator av det populära spelet 8 ball omgång biljard. Målet med detta spel är att sätta alla bollar utom den 8 bollen är svart. Den bollen ska komma på sista plats, och måste skrivas in i motsatt hål på den sista bollen fick färg. Med datorn musen styr du slag av den vita bollen, vilket gör att du kan skriva in andra biljardbollar. Få den bästa poängen och praktik för att utmana dina vänner. Var noga med att inte sänka den svarta bollen, för om du förlorar spelet direkt. Med det här spelet lär dig att spela biljard.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15382 gånger online. Klassificering 1376 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 510 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15382 gånger
Amerikanskt biljardspel

Sporten biljard är ganska gammal och användes ursprungligen bollarna var gjorda av elfenben. Idag syntetiska material som används vid framställningen. För att klacken inte glider när den träffar den vita bollen, är krita används (oftast blå) för att måla kön. Det finns många varianter av sporten, beroende på i vilket land de utövar. Den mest populära biljardspel är 8-ball, men det finns andra sätt att spela, med många varianter.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Amerikanskt biljardspel för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter Amerikanskt biljardspel. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Amerikanskt biljardspel och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel Amerikanskt biljardspel är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Amerikanskt biljardspel som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Amerikanskt biljardspel
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276899
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129466
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96333
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...