Gratis Spel

biljard master

Biljard spel

Biljard master

Biljard master Betyg: 5/10

Biljard master spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa bollen med önskad kraft. Om du siktar väl kanske få göra en del carambole och satte flera bollar i samma skott.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 276705 gånger online. Klassificering 27 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 17082 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 276705 gånger
biljard master

Även om snookerbord är oftast grön eller blå, är det ibland möjligt att se rött som i detta fall. I den här sporten måste du ha bra precision och noggrannhet när den träffar den vita bollen med kön. Det finns många biljard spel, och många varianter av detta spel, beroende på var i världen du spelar. I detta fall är mycket likt snooker detta spel i vilket röda och gula bollar används i stället för det randiga och fasta bollar som används i biljard.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter biljard master för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter biljard master. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter biljard master och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel biljard master är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter biljard master som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

biljard master
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129294
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96210
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...

ursprungliga biljard SPELA ►

Ursprungliga biljard

5
5 av 10 - 6544 röster
Spelas
68679
gånger

Stort snooker imitation sport i detta flash spel, där rörelsen av bollarna är mycket framgångsrikt, och det maklig takt i spelet gör så att du kan koppla av medan du tittar på skärmen beräkna ditt nästa drag. Denna virtuella versionen av biljard har många realistiska funktioner i spelet. Som ett resultat kommer du att ha en mycket verklig känsla av att du är mitt i ett spel där du måste träffa den vita bollen att sätta de andra bollarna inuti hålen i kanterna. Sikta och styr di ...