Gratis Spel

biljard galning

Biljard spel

Biljard galning

Biljard galning Betyg: 5/10

Biljard galning spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att se vem som är bäst. Endast på detta sätt kommer vi att veta vem som är en riktig biljard galning!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 96333 gånger online. Klassificering 124 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 6454 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 96333 gånger
biljard galning

Den biljardbord är rektangulär form och är oftast grön eller blå. De har sex hål runt kanten, där det ska få bollar. För att spela behöver en taco, vilket är en lång pinne med vilken den vita bollen slås. Det finns andra bollar att få igenom caroms, men om den vita bollen sätts in i ett av hålen kommer att straffa spelaren. Professionella poolspelare är kapabla att göra mycket komplicerade caroms och komplexa rörelser. Det finns också en form av akrobat snooker.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter biljard galning för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter biljard galning. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter biljard galning och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel biljard galning är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter biljard galning som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

biljard galning
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276899
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129466
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

ursprungliga biljard SPELA ►

Ursprungliga biljard

5
5 av 10 - 6544 röster
Spelas
68836
gånger

Stort snooker imitation sport i detta flash spel, där rörelsen av bollarna är mycket framgångsrikt, och det maklig takt i spelet gör så att du kan koppla av medan du tittar på skärmen beräkna ditt nästa drag. Denna virtuella versionen av biljard har många realistiska funktioner i spelet. Som ett resultat kommer du att ha en mycket verklig känsla av att du är mitt i ett spel där du måste träffa den vita bollen att sätta de andra bollarna inuti hålen i kanterna. Sikta och styr di ...