Gratis Spel

brittiskt snooker

Biljard spel

Brittiskt snooker

Brittiskt snooker Betyg: 5/10

Brittiskt snooker spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna omgång snooker är gjord för en enda spelare. I engelsk snooker, bollarna är röda och gula, och varje spelare måste sätta sina bollar på en färg. I detta fall finns det bara röda bollar, och du måste sätta dem alla i hålen genom att träffa dem med den vita bollen. För att göra detta måste du använda taco. När den placeras bredvid bollen du kommer att se några märken som hjälper dig att ställa in din bild när de visas. Om du lägger flera bollar i rad, eller till och med på samma rulle, du får stora bonusar som kommer att förbättra din slutpoäng. Bli en mästare på brittisk biljard med detta spel!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 40759 gånger online. Klassificering 425 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 3992 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 40759 gånger
brittiskt snooker

Spelet brittisk snooker spelas olika på biljard. I det här spelet finns det några släta bollar och randiga bollar, och alla är numrerade. Alla kulorna har samma färg, i detta fall rött skall få all i hålen med minsta antal slag. Det är den perfekta typen av spel för en spelare, därför att de kan skriva ner sina poäng och sedan försöka förbättra med varje nytt spel. Du kan också prova på det här online-spelet av snooker.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter brittiskt snooker för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter brittiskt snooker. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter brittiskt snooker och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel brittiskt snooker är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter brittiskt snooker som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

brittiskt snooker
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276900
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129467
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96336
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...