Gratis Spel

amerikan biljard

Biljard spel

Amerikan biljard

Amerikan biljard Betyg: 5/10

Amerikan biljard spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Njut av att spela biljard i denna simulator spel där du måste få sätta alla bollar i hålen. För att spela biljard, flytta musen för att styra banan för köbollen och trycka på vänster musknapp för att göra taco. Genom att trycka på musknappen ser du posten, beräknar kraften när den närmar sig och rör sig bort. Du förlorar halva ditt liv när du inte skriver in en boll av färg eller halvfodrad vinst liv, få poäng när du lägger en färgad boll klänning i depån.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 26286 gånger online. Klassificering 745 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1298 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 26286 gånger
amerikan biljard

Biljard simulator, där du måste sätta alla de färgade bollarna i hålen i hörnen av spelplanen. På ett blått tyg som vi alla bollar. Biljardbollar är släta eller med en färglinje. Du måste hålla med slag och caroms vardera av bollarna i hålen i hörnen av biljardbordet. Beräkna kraften i slaget som zoomar till den vita bollen. Du måste försöka sätta allt möjligt på kortast möjliga tid spel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter amerikan biljard för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter amerikan biljard. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter amerikan biljard och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel amerikan biljard är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter amerikan biljard som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

amerikan biljard
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276903
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129469
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96338
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...