Gratis Spel

3D biljard

Biljard spel

3d biljard

3D biljard Betyg: 5/10

3d biljard spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En biljardspel med olika dynamiska mer traditionella spel. I denna tabell som du behöver göra för att få carambola bomber i hålen. Men du måste göra det snabbt, eftersom de har en nedräkning, och när den når noll bomben exploderar. Du måste träffa den vita bollen med kön och satte in i hålen de röda bomberna innan de exploderar. Med musen styr du kön. Vid varje ny nivå, är en pump till igen, och spelet kommer att bli lite svårare. Bevisa att du är en bra snooker-spelare med detta biljard 3D! Hur många nivåer kan du slå?

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 39140 gånger online. Klassificering 452 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 3920 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 39140 gånger
3D biljard

Denna biljardbollar är faktiskt bomber som exploderar när nedräkningen slutar. De biljard i 3 dimensioner ger en realistisk känsla som nära passar verkligheten i spelet till sporten. Det finns många typer av biljard, men mest gillar det här spelet är snooker, och alla bollar är i samma färg, och målet är att sätta dem alla i hålen på kortast möjliga tid. Med detta online spel du kan träna för att bli en stor spelare.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter 3D biljard för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Biljard flash spel som heter 3D biljard. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter 3D biljard och det är relaterat till Biljard. Vår nya spel 3D biljard är en av de bästa spelen i Biljard kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter 3D biljard som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

3D biljard
TILLBAKA

Biljard mest spelade spelen

biljard master SPELA ►

Biljard master

5
5 av 10 - 17082 röster
Spelas
276694
gånger

Om du vill spela en omgång biljard, i detta online spel kan du spela det populära 8 match. Sättet att spela på den här tv-spel är ganska trogen verkligheten. Målet är att sätta i hål alla bollar av samma typ, och slutligen sänka 8 bollen i hålet mitt emot den sista bollen som fick. För att spela biljard, markera den vita bollen med vänster musknapp och placera den på rätt plats för skottet. Flytta musen för att sikta, håll ner vänster musknapp och släpp för att träffa boll ...

sätta röda biljardbollar SPELA ►

Sätta röda biljardbollar

6
6 av 10 - 2172 röster
Spelas
129288
gånger

I detta ett biljardbord simulator måste du lägga alla röda bollar i hålen i hörnen. Denna online-spel är utformad för en enda spelare, så är utformade ett mindre bord med bara fyra hål. Detta är en förenklad version av snooker, den engelska versionen av spelet biljard. Mattan som spelet spelas är grön, en traditionell färg i världen av biljard. Även de röda bollarna är mycket vanliga i omgång biljard. Om du vill lära dig att spela, kan du öva med detta online spel.

biljard galning SPELA ►

Biljard galning

5
5 av 10 - 6454 röster
Spelas
96202
gånger

Du också kommer att gå galet för en bra omgång biljard? Sedan vänta längre. Välj din favorit snookerbord, placera bollarna i den ursprungliga triangeln och starta ett nytt spel. Detta spel fungerar med reglerna för biljard, kallas ett välkänt spel 8-Ball. Plockar upp den vita, siktar med den vita bollen och sätta bollarna in i sidohålen som matchvinnare. Du kan spela upp alla de gånger du känner för att fortsätta att förbättra din teknik och sedan utmana dina vänner för att s ...