Gratis Spel

Bejeweled

Spela Bejeweled spel

Bejeweled spel

Bejeweled spel så att du kan ha roligt varje dag på våra webbplats, utan att installera eller ladda ner något. Din online fritid och nöjesområde.

Bejeweled gratis spel

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Bejeweled spel

Bejeweled i Rymden

 bejeweled i rymden spel SPELA ►

Det här spelet är en fysisk version av det populära spelet \"Bejeweled\". Bejeweled är ett spel där du ska bilda en horisontell eller vertikal kedja av tre eller flera juveler av samma grundämne, byta en pärla med andra närliggande pärla. Klicka först på dig den pärla som du vill ändra med vänster knapp mus och efter, du klickar på ... Läs mer

Bejeweled gratis spel att spela gratis på svenska och bejeweled gratis flash spel att leka med de nyaste spelen varje dag

Bejeweled online spel

Nytt i Bejeweled

Bejeweled

Gratis spela Onlinespel på svenska. Diamond Mine. Bejeweled online. Skapa en tre-i-rad-line identiska bitar. Rader av identiska pärlor i en rad. Spel såsom Bejeweled rikta samma eller liknande siffror i rader. Smycken linjer och siffror lika och så ut varandra och om skärmen. Spela Bejeweled nätet. Intelligens och hastighet för att göra rader med tre element liknande, då dessa element försvinner och flytta skärmen. Om fler element är liknande i gruppen, de ger mer poäng och få extra priser. Du kan justera saker är mycket annorlunda och temat, som frukt, smycken, godis, leksaker, objekt, sport, former och mer. Du måste vara väldigt snabb att lösa dessa rader snart. Kostnadsfria versioner av spel som Bejeweled.

Bejeweled Gratis Spel som är riktigt roligt att spela gratis Bejeweled flash spel. Denna kategori är relaterad till spel gillar bejeweled, att grupper av samma eller liknande föremål för att få dem att försvinna och ge oss poäng. kostnadsfria versioner av programmen som tar ut på andra webbplatser, här är de gratis. flytta siffrorna med fingret eller musen för att skapa en linje av samma former och så dessa försvinner. få poäng för att göra liknande saker grupper. du måste vara smart och snabb att bläddra igenom de nivåer där siffrorna är svårare att gruppen eftersom det finns flera olika typer och du har mindre tid att spela på alla nivåer. börja snabbt att fylla så många nivåer som möjligt så snart som möjligt.. Här hittar du Bejeweled gratis spel att spela i svenska utan att behöva installera eller ladda ner något på datorn, våra innehållet är 100% tillförlitliga. Nytt Bejeweled spel som uppdateras varje dag och de bästa spelen för barn. Bejeweled dagliga gratis spel och videospel som du kan använda från datorn och dela dem med dina vänner och kontakter på sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.