Gratis Spel

Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna

Batman spel

Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna

Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna Betyg: 6/10

Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet kommer du att se 2 scener i episoden game over för Owlman. Vid första anblicken ser liknande men har skillnader, med hjälp av musen indikerar skillnaderna. När du hittar alla skillnader i denna bild, den andra bilden av kapitlet och du måste hitta nya skillnader. Är du en observant person som? Du måste vara att se de små detaljerna som dessa två bilder är annorlunda. Vill du Batman? Vår Batman är en hjälte och har många fans som är säker på vad som är fel med bilden.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 35155 gånger online. Klassificering 514 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1496 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 35155 gånger
Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna

I detta spel finns två scener från episod game over för Owlman. Vid första anblicken de verkar vara exakt samma men det vissa skillnader. Använda musen klicka på skillnaderna och när du har hitta dem en annan bild visas. Batman är en serietidning hjälte i världen, hem till alla superhjältar. Dark Knight bor i Gotham city, en representation av staden New York. Det skyddar medborgarna från de onda krafterna. Du har inga särskilda befogenheter, men förmågan att skapa saker och vara mycket stark och smidig. Batman I det här spelet har vi två bilder som är nästan identiska, men man måste se upp för gott att se att du har några små skillnader. Du måste vara snabb för att gå till nästa skärm, har du mycket olika spel nivåer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Batman flash spel som heter Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna och det är relaterat till Batman. Vår nya spel Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna är en av de bästa spelen i Batman kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Batman: Hitta skillnader mellan de båda bilderna
TILLBAKA

Batman mest spelade spelen

Ritning Batman SPELA ►

Ritning Batman

4
4 av 10 - 7084 röster
Spelas
109900
gånger

I det här spelet måste du färg en bild av Batman. Batman är en superhjälte serie som föddes på trettiotalet. Du måste klicka på en färg på paletten av färger med musen och när du har valt en färg, måste du måla en del av bilden att klicka på denna del.

Batman: i nattens hetta SPELA ►

Batman: i nattens hetta

4
4 av 10 - 3894 röster
Spelas
83428
gånger

Batman: i nattens hetta är en plattform som bygger på ett actionspel som skapats för webben och deltar karaktärer från TV-serien Batman. Du kommer att använda bokstaven A för att skjuta piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att hoppa.

Batman och Kanjar Ro SPELA ►

Batman och Kanjar Ro

4
4 av 10 - 3378 röster
Spelas
73662
gånger

I detta actionspel, är du Batman och du tar på Kanjar Ro och hans band av skurkaktig hantlangare. Du använder höger och vänster pilarna för att flytta till uppåtpil och mellanslag hoppa, bokstaven f till brand, på nedpilen till Crouch och bokstaven S på kroken. Batman är en serietidning som dök upp i trettio och hans uppdrag är att försvara Gotham City av brottslingar.