Gratis Spel

Batman

Spela Batman spel

Batman spel

Batman spel så att du kan ha roligt varje dag på våra webbplats, utan att installera eller ladda ner något. Din online fritid och nöjesområde.

Batman gratis spel

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Batman spel

Batman och hans fiender

 batman och hans fiender spel SPELA ►

I det här spelet måste du göra omslaget till en Batman komisk, med hjälp av musen. När du går med 2 stycken, dessa kommer att nafsa automatiskt

Batman gratis spel att spela gratis på svenska och batman gratis flash spel att leka med de nyaste spelen varje dag

Batman online spel

Nytt i Batman

Batman

Gratis spela Onlinespel på svenska. Bruce Wayne är Batman, är den hemliga identiteten av superhjälte och bekämpa ondskan med hjälp av Catwoman och Robin. Dark Knight. Batman äventyr. Bruce Wayne. Bruce Wayne är hemligheten identitet superhjälte. Spel för superherokomiker, med utgåvor i olika serier från årtionden sedan. Robin är hans assistent. Batgirl, är tjejen som följer med hjälten. Den butler som deltar heter Alfred Pennyworth. Dark Knight är namnet på den nya utgåvor. Adventures of Batman, komisk superhjälte som bekämpar ondska med karaktärer som Riddler, Poison Ivy, Joker, och Penguin. Batman bor i Batcaven och Batmobile enheter. Bygg prylar och vapen för att slåss mot fiender. Du har inga särskilda befogenheter, men hans skicklighet och styrka är vad du använder för att slåss mot det onda.

Batman Gratis Spel som är riktigt roligt att spela gratis Batman flash spel. Denna kategori är relaterad till spela batman spel, batman äventyr, dark knight. catwoman är en kvinna med en attityd som liknar den superhjälte, men börjar så ont, sedan slutar upp att vara en hjälte. bat man, kommer i sin symbol en fladdermus med öppna vingar på en gul bakgrund. den rör sig på natten och lever i en grotta full av fladdermöss. slagträman games, där han måste slåss mot onda fiender och skydda de oskyldiga. bor i gotham city, som är en representation av new york. du har inga superkrafter, men efter döden av hans föräldrar i händerna på en tjuv är tillägnad kampen mot de onda krafterna med sin intelligens, styrka och smidighet. bruce wayne är batman och är en miljonär.. Här hittar du Batman gratis spel att spela i svenska utan att behöva installera eller ladda ner något på datorn, våra innehållet är 100% tillförlitliga. Nytt Batman spel som uppdateras varje dag och de bästa spelen för barn. Batman dagliga gratis spel och videospel som du kan använda från datorn och dela dem med dina vänner och kontakter på sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Google Plus.