Gratis Spel

Smileys hoppar

Kids för barn spel

Smileys hoppar

Smileys hoppar Betyg: 3/10

Smileys hoppar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ett enkelt spel för barn (och inte så ung) där du måste hitta en punkt i en färg som du föreslår. På varje skärm uttryckssymboler att hoppa och med en punkt i samma färg som fortfarande döljer visas. Du måste hitta den stationära punkt på varje skärm för att gå till nästa. Det är en enkel och rolig aktivitet som kräver att du vara mycket uppmärksam på varje detalj för att hitta punkten.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7097 gånger online. Klassificering 3539 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 16 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7097 gånger
Smileys hoppar

En värld full av färgstarka uttryckssymboler som hoppar. Dessa pekar på en färg som fortfarande är dolt. Du måste titta på skärmen för att hitta den lilla punkten som inte rör sig. Det är enkelt, ett starkt rekommenderat aktivitet för barn. Men det har sina svårigheter är det som gör det så kul. Hitta vad som döljer sig på sidan. Leta upp den ändå punkten mellan smileys hoppar runt på skärmen färg.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Smileys hoppar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Smileys hoppar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Smileys hoppar och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Smileys hoppar är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Smileys hoppar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Smileys hoppar
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117434
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108893
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
82069
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...