Gratis Spel

Sätt djuren parvis

Kids för barn spel

Sätt djuren parvis

Sätt djuren parvis Betyg: 7/10

Sätt djuren parvis spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spel för barn där du måste klicka på två kort med samma djur och är bredvid varandra. Om det finns ett gap kan också. Det går inte att klicka på om du är i diagonal. Målet är att alla korten är borta. När du går att ta bort och öppna fler utrymmen mellan dem kan du nå det är inte tillsammans, men nära. Vad kan inte du tror att linjen är genom ett brev, måste vara bredvid eller genom luften. Ett enkelt och beroendeframkallande spel för barnen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 10034 gånger online. Klassificering 3203 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 18 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 10034 gånger
Sätt djuren parvis

Game of klicka kort med samma djur i par. Du måste vara försiktig eftersom det finns några som är att avleda din uppmärksamhet. De har samma färg och andra på liknande sätt. Du måste vara mycket snabb med musen. Du måste leta länge i ritningarna så att du kan ta bort alla kort så fort som möjligt. Roliga djur som barnen kommer att gilla. Det är en enkel aktivitet som syftar till att uppmärksamma detaljer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Sätt djuren parvis för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Sätt djuren parvis. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Sätt djuren parvis och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Sätt djuren parvis är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Sätt djuren parvis som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Sätt djuren parvis
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117285
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108729
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
81896
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...