Gratis Spel

Flyga i en Låda

Kids för barn spel

Flyga i en låda

Flyga i en Låda Betyg: 6/10

Flyga i en låda spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Huvudpersonen i detta gratis nätet spel hoppar från toppen av en ramp med sin låda och en plastpåse som han använder som en fallskärm. Du måste försöka att komma så långt som möjligt, och då kommer du att tjäna poäng och pengar för att köpa uppgraderingar, som hjälmar, nya fallskärmar och ytterligare element som hjälper dig att få längre i dina hopp. Du kan också skicka din poäng.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9776 gånger online. Klassificering 2439 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 140 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9776 gånger
Flyga i en Låda

Spel av flyga på en låda. Hoppa från en plattform av trä, har pojken att hoppa så långt han burkar, och mark med en plastpåse som en fallskärm. När vi är små, ​​var något bra att spela om vi sätter våra sinnen till det.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Flyga i en Låda för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Flyga i en Låda. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Flyga i en Låda och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Flyga i en Låda är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Flyga i en Låda som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Flyga i en Låda
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117434
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108893
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
82069
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...