Gratis Spel

Tecknade Hjältar

Kids för barn spel

Tecknade hjältar

Tecknade Hjältar Betyg: 4/10

Tecknade hjältar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

matchande kortspel med samma tecken. Klicka på en bokstav och en annan med samma karaktär för att ta bort dem. Korten måste ha samma karaktär och vara bredvid varandra. Ju fler par tecken före start vinna, spelet att få det att försvinna så många kort som möjligt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 23452 gånger online. Klassificering 821 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2392 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 23452 gånger
Tecknade Hjältar

klicka två samma plattor av en seriefigur att ta bort dem, men deras anslutningsledningen kan bara ha 2 hörn eller mindre. Du måste ta bort alla brickor i en begränsad tid. Det är så lätt! Instruktioner: spela med musen! Game linjer gör ett slag, som har samma tecken i animerade filmer. Kalle Anka, Spongebob, Tom och Jerry, Blixten McQueen, Kung Fu Panda, Nicke Nyfiken, Nemo, Batman, Shrek och andra animerade figurer i form av bokstäver.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Tecknade Hjältar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Tecknade Hjältar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Tecknade Hjältar och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Tecknade Hjältar är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Tecknade Hjältar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Tecknade Hjältar
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117434
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108893
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
82069
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...