Gratis Spel

Mode för Möss

Kids för barn spel

Mode för möss

Mode för Möss Betyg: 4/10

Mode för möss spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn framställs i huset.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 82069 gånger online. Klassificering 160 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 5294 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 82069 gånger
Mode för Möss

Flash spel klä upp de två mest kända mus för alla möss i världen. Kombinera kläder och färger, kläder och vad de bär. Fick ett par möss och du väljer kostym av de två. För henne en klänning och en t-shirt för honom. Skor för båda. I ansiktet kan välja ögon och läppar. Välj skor för båda fötterna. Slutligen slutar landskap där hitta små detaljer som blommor och fjärilar. Du kan sätta några färgglada ballonger på himlen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Mode för Möss för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Mode för Möss. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Mode för Möss och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Mode för Möss är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Mode för Möss som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Mode för Möss
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117434
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108893
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Färgläggning SPELA ►

Färgläggning

5
5 av 10 - 9352 röster
Spelas
54654
gånger

Bunny målning spelet. Instruktioner: klicka och dra dina Paintbrush att välja färg och färg i bilden