Gratis Spel

Måla lejon med färger

Kids för barn spel

Måla lejon med färger

Måla lejon med färger Betyg: 3/10

Måla lejon med färger spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Set med färgglada måla ett vilt djur. I denna pedagogiska spel kan du måla med färg lejonet, kungen av djungeln. Välj färger med pensel och klicka på lejonet som du vill ha den tonen färg, att hela området ska målas den färgen. Instruktioner: Använd musen för att färglägga bilden med penseln. Klicka bara på färgen och sedan på lejonet. Du kan måla med alla de färger du vill. Kan du måla realistiskt, som de verkligen är och sedan på ett kreativt sätt, med alla de färger du vill.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 37353 gånger online. Klassificering 487 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 2810 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 37353 gånger
Måla lejon med färger

Lejonet är kungen av djungeln, djur som är på toppen av pyramiden av näringskedjan. I denna färg spel du har ett lejon för att måla med alla färger, för dig att uttrycka din kreativitet. Du kan använda din fantasi och försök att vara realistisk och att slutresultatet ska se ut som den äkta varan. Ha en stor palett av toner som ska användas. Med borsten får måla paletten och klicka på ett område av djuret till fyrfärg. Lions är en favorit djur av barn, för filmer och dokumentärer. Att du njuta av barnen med detta spel som ger dem möjlighet att utveckla sin förmåga.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Måla lejon med färger för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Måla lejon med färger. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Måla lejon med färger och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Måla lejon med färger är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Måla lejon med färger som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Måla lejon med färger
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117285
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108729
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
81896
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...