Gratis Spel

Låda Fly

Kids för barn spel

Låda fly

Låda Fly Betyg: 4/10

Låda fly spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Tryck block utanför kanten för att få poäng. Instruktioner: Använd vänster och höger piltangent för att flytta runt. Push block av plattformen för att få en hel del punkter. Men se upp, och låt inte dessa block faller på dig. Ha

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 25018 gånger online. Klassificering 698 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 1360 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 25018 gånger
Låda Fly

bur, fly, skjuta, block, grön kille, spel

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Låda Fly för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Låda Fly. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Låda Fly och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Låda Fly är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Låda Fly som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Låda Fly
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117434
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108892
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
82067
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...