Gratis Spel

Fruktig Buggar

Kids för barn spel

Fruktig buggar

Fruktig Buggar Betyg: 3/10

Fruktig buggar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, måste du vägleda de färgade nyckelpigor till den sista grenen som har en frukt som matchar deras färg. Hastigheten på spelet kommer att öka när du avancerar. Poäng så fort du kan. För att spela, klicka på pilarna för att ändra rutten som nyckelpigor måste ta för att nå sina matchande färgad frukt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 47158 gånger online. Klassificering 354 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 3254 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 47158 gånger
Fruktig Buggar

Nyckelpigor är egentligen en familj av skalbaggar som är gemensamt gul, orange eller scarlet med små svarta fläckar på deras vinge täcker, med svarta ben, huvud och antenner.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Fruktig Buggar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Fruktig Buggar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Fruktig Buggar och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Fruktig Buggar är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Fruktig Buggar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Fruktig Buggar
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Gör ord med bokstäver SPELA ►

Gör ord med bokstäver

5
5 av 10 - 16146 röster
Spelas
117434
gånger

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108892
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
82067
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...