Gratis Spel

Gör ord med bokstäver

Kids för barn spel

Gör ord med bokstäver

Gör ord med bokstäver Betyg: 5/10

Gör ord med bokstäver spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ställ kombinera bokstäver för att skapa ord. Du måste ha engelska ordförråd för att spela detta språkspel. Här är en serie bokstäver i rutor, som brickor i ett spel. Man måste lägga dessa chips för att bilda ett ord som finns. Har ett antal möjligheter som visas i det övre vänstra. Där kan du se att du löst och du har kvar. Sätt alla bokstäver för att bilda ord och ger kontroll för att se om du har gjort rätt kombination.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 117434 gånger online. Klassificering 92 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 16146 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 117434 gånger
Gör ord med bokstäver

Spel för att öva engelska. Denna verksamhet kommer att användas för att öva din nivå med detta språk. Du måste använda de brev som vi tillhandahåller för att skapa alla möjliga engelska ord. Lägg allt i ordning och tryck på knappen för att kontrollera kombinationen. Se om du har rätt och du kommer att kunna börja skapa en annan möjlig ord. Ett pedagogiskt spel väldigt intressant. Det är också mycket roligt och beroendeframkallande. När du väl har börjat spela med ordlistan kommer du inte att kunna sluta placera bokstäver efter varandra för att skapa kombinationer.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Gör ord med bokstäver för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Kids för Barn flash spel som heter Gör ord med bokstäver. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Gör ord med bokstäver och det är relaterat till Kids för Barn. Vår nya spel Gör ord med bokstäver är en av de bästa spelen i Kids för Barn kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Gör ord med bokstäver som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Gör ord med bokstäver
TILLBAKA

Kids för barn mest spelade spelen

Shin Chan Maker 2 SPELA ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 röster
Spelas
108893
gånger

Detta är ett spel för Shin Chan fans. Om du gillade den första delen testa detta med fler alternativ för anpassning. Använd musen för att göra Shin-Chan karaktär.

Mode för Möss SPELA ►

Mode för möss

4
4 av 10 - 5294 röster
Spelas
82069
gånger

I det här spelet kan du klä dessa söta möss av Walt Disney, Musse och Mimmi, och därmed välja de kläder du har att bära. Ha kul med denna matchande spel kläder för att se om du kan vara på modet! Du måste vara avslutat sin garderob. En kostym för alla, skor, byxor, klänningar och naturligtvis detaljer i makeup. Dessutom kan du även anpassa landskap med blommor, ballonger eller fjärilar. Klassisk dräkt för favoritkaraktärer barns hela tiden. Ett mycket enkelt spel för barn fra ...

Färgläggning SPELA ►

Färgläggning

5
5 av 10 - 9352 röster
Spelas
54654
gånger

Bunny målning spelet. Instruktioner: klicka och dra dina Paintbrush att välja färg och färg i bilden