Gratis Spel

Barbie Läkare Sällskapsdjur

Barbie spel

Barbie Läkare Sällskapsdjur

Barbie Läkare Sällskapsdjur Betyg: 6/10

Barbie Läkare Sällskapsdjur spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Barbie bara älskar att blanda sin passion för snygga kläder med hennes kärlek till sitt jobb som sällskapsdjur läkare, när hon gör sig redo för en annan hel dag på kliniken! Hjälp henne bestämma vad pastellfärgade kläder att bära, vad läkare enhetlig att plocka vad söt chic sjuksköterska hatt och snygga frisyr att stoltsera på jobbet idag medan hon gör sitt bästa för att bota alla hennes fluffiga patienter!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 22214 gånger online. Klassificering 887 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 502 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 22214 gånger
Barbie Läkare Sällskapsdjur

Barbie är en mode docka lanserades mars 1959 skapades av amerikanska affärskvinnan Ruth Handler. Barbie har varit en viktig del av leksaken mode docka marknaden 50 år och har varit föremål för många kontroverser och stämningar, ofta med parodi på dockan och hennes livsstil.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie Läkare Sällskapsdjur för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie Läkare Sällskapsdjur. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie Läkare Sällskapsdjur och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie Läkare Sällskapsdjur är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie Läkare Sällskapsdjur som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie Läkare Sällskapsdjur
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253550
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136198
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.